Tenismanul Bogdan Borza, învins în finală la turneul Les Petits As de la Tarbes

Tenismanul Bogdan Borza, în vârstă de 13 ani, a pierdut, duminică, finala turneului Les Petits As de la Tarbes, competiţie rezervată jucătorilor şi jucătoarelor cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, informează AFP.

8 afișări

Borza a fost învins în finală, cu scorul de 6-2, 5-7, 6-3, de americanul Henrik Wiersholm (14 ani).

La feminin, turneul a fost câştigat de sportiva letonă Jelena Ostapenko, după ce aceasta s-a impus în finală, scor 1-6, 6-3, 6-3, în faţa jucătoarei ruse Anastasia Komardina. Ambele sportive au 13 ani.

La competiţia aflată la cea de-a 29-a ediţie au participat 307 de jucători şi jucătoare din 52 de ţări. Printre câştigătorii din ediţiile trecute se numără Michael Chang (1986), Richard Gasquet (1999), Rafael Nadal (2000), Martina Hingis (1991 şi 1992), Kim Clijsters (1997) şi Dinara Safina (2000).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici