Teodor Crăciunescu, înjurat şi îmbrâncit la Lupeni

Arbitrul Teodor Crăciunescu, care a oficiat la centru meciul Minerul Lupeni - ACU Arad, din Seria a II-a a Ligii a II-a, a fost înjurat, scuipat şi îmbrâncit, echipa gazdă contestând faptul că nu a acordat un penalti în partida de sâmbătă.

10 afișări
Imaginea articolului Teodor Crăciunescu, înjurat şi îmbrâncit la Lupeni

Teodor Crăciunescu, înjurat şi îmbrâncit la Lupeni (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

În minutul 57 al meciului disputat în etapa a XXXI-a a Ligii a II-a, jucătorul Minerului, Boroiban, este faultat în careu, dar centralul nu a arătat nimic, fapt ce a provocat nemulţumirea gazdelor. Oficialii formaţiei Minerul au intrat pe teren pentru a-i cere socoteală, jucătorii au avut şi ei ceva de reproşat, arbitrul sancţionând cu cartonaşe galbene câţiva jucători, în timp ce consilierul tehnic al Minerului, Petre Gigiu, a fost trimis în tribună.

În minutul 62, Crăciunescu a dictat penalti pentru ACU Arad, în urma unui fault în careu a lui Vodiţă, care a fost eliminat. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de căpitanul formaţiei oaspete, Luca.

În minutul 75, Teo Crăciunescu dictează o lovitură de pedeapsă pentru Minerul Lupeni, decizie ce îi ia prin surprindere până şi pe spectatorii prezenţi la meci. Egalitatea este restabilită pe tabela de marcaj, după ce Chiţu transformă penaltiul.

Finalul de meci a fost tensionat, după ce oaspeţii au mai înscris o dată, dar golul lor a fost anulat pe motiv de ofsaid, iar în minutul 4 al prelungirilor Luca marchează din nou pentru ACU Arad cu un şut de la 18 metri, stabilind scorul final 2-1 pentru ACU Arad.

"A fost Teo - ACU Arad şi nu Minerul Lupeni – ACU. Este incredibil ce a făcut”, au strigat oficialii care au pătruns de câteva ori pe teren să-i ceară socoteală arbitrului.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a observatorului pentru ca spiritele să se calmeze. În drumul spre vestiar, Teodor Crăciunescu a fost scuipat şi înjurat de câţiva jucători gazdă, iar spectatorii din tribună l-au întâmpinat cu seminţe şi înjurături. „Du-te la puşcărie”, i-au scandat aceştia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici