Teroare pentru fotbaliştii Di Maria şi Vlahovic, speriaţi de o tentativă de jaf armat

Argentinianul se afla în vila sa din Torino împreună cu colegul său de la Juventus, când tâlharii au încercat să intre; la declanşarea alarmei, poliţia a intervenit şi l-a arestat pe unul dintre infractori.

293 afișări
Imaginea articolului Teroare pentru fotbaliştii Di Maria şi Vlahovic, speriaţi de o tentativă de jaf armat

Fotbalistul argentinian Angel Di Maria şi familia sa au trăit aseară momente de teroare în vila din Torino, când cineva a încercat să pătrundă în proprietatea lor. Coşmarul nu a durat mult, dar a readus în memoria argentinianului ceea ce se întâmplase cu câţiva ani în urmă, la Paris, când a suferit o altă tentativă de jaf.

La acea dată, el se afla pe teren cu PSG, în timp ce soţia şi fiicele lui erau acasă şi au suferit şocul de a fi răpite. Ieri, însă, jucătorul lui Juventus era în interiorul casei împreună cu coechipierul şi vecinul sârb Dusan Vlahovic, care s-a mutat recent din centru într-o zonă mai liniştită. Tentativa de jaf a fost anihilată.

Potrivit poliţiei, o bandă formată din trei infractori a încercat să pătrundă în vila din zona Gran Madre, în jurul orei locale 19.30, în timp ce Di Maria se afla acasă cu Vlahovic şi cu familia. Alarma a fost dată de paza privată. Unul dintre bandiţi a fost urmărit şi arestat de poliţişti. Complicii lui, în schimb, au reuşit să scape, dar cu mâinile goale.

Postează imagini din vilă

Vlahovic şi Di Maria sunt vecini în complexul de lux. Dusan este mult mai rezervat, în timp ce familia Di Maria postează adesea fotografii din vilă, stârnind apetitul hoţilor, în condiţiile în care fotbaliştii sunt oricum vizaţi de infractori. Casa a fost inaugurată în această vară, când soţia şi fiicele lui erau încă în vacanţă, iar Angel a dat o petrecere la piscină cu coechipieri vechi şi noi.

Potrivit mărturiilor celor care locuiesc în apropierea complexului, s-au auzit şi împuşcături, care i-au speriat pe vecini, determinând mai multe persoane să-şi părăsească locuinţele. Totuşi, se pare că nu infractorii au fost cei care au deschis focul, ci gardienii de supraveghere, în încercarea de a-i pune pe fugă pe infractori. Un vecin al celor doi jucători a spus că a găsit o armă în faţa casei sale, probabil abandonată sau pierdută de atacatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici