Tevez a rămas fără permis de conducere pentru şase luni

Atacantul echipei Manchester City, Carlos Tevez, a rămas fără permis de conducere pentru şase luni după ce a refuzat să răspundă la solicitările scrise ale poliţiei în ceea ce priveşte depăşirea vitezei legale.

170 afișări
Imaginea articolului Tevez a rămas fără permis de conducere pentru şase luni

Carlos Tevez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totuşi, Tevez, în vârstă de 28 de ani, a negat că el conducea maşina atunci când a fost surprinsă de aparatele radar, potrivit BBC.

El susţine că nu a recunoscut scrisorile oficiale ale poliţiei deoarece nu cunoaşte semnificaţia cuvântului "constabulary" (n.r. - "forţă poliţienească" în limba engleză).

Jucătorul argentinian a admis faptul că nu a răspuns la două dintre solicitările poliţiei. De asemenea, el va trebui să plătească amenzi în valoare de 1.540 de lire sterline (aproximativ 1.800 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici