„The Special One” e chiar special: Suma URIAŞĂ cheltuită de Manchester United pe cazarea managerului Jose Mourinho

Presa din Anglia a aflat cât o costă pe Manchester United să îi ofere lui Jose Mourinho confortul dorit. Tehnicianul portughez nu a vurt să stea într-o casă în Manchester, ci a preferat o cameră de hotel.

879 afișări
Imaginea articolului „The Special One” e chiar special: Suma URIAŞĂ cheltuită de Manchester United pe cazarea managerului Jose Mourinho

„The Special One” e chiar special: Suma URIAŞĂ cheltuită de Manchester United pe cazarea managerului Jose Mourinho

Potrivit dailymail.co.uk, The Special One locuieşte într-un apartament al unui hotel de lux, de aproximativ 825 de zile, iar suite-ul respectiv costă 700 de euro pe noapte. Până acum, United a plătit în jur de 570 de mii de euro, doar pe cazarea antrenorului.

Mourinho nu este încă decis dacă să cumpere un aparatament în Manchester, deşi data scadentă a contractului este finalul lunii iunie a anului 2020. Tehnicianul lusitan are un apartament în Londra, acolo unde trăieşte familia lui.

Publicaţia din Anglia a făcut şi o ironie la adresa antrenorului: "Dacă va fi dat afară de la United, cel puţin nu va avea stresul că trebuie să îşi vândă casa".

Manchester United a reuşit să câştige în ultima etapă din Premier League (Manchester United - Newcastle 3-2), după ce nu mai obţinuse o victorie în ultimele 4 meciuri jucate în toate competiţiile. United este pe locul 8, după 8 etape, în clasamentul din prima ligă din Anglia, cu 13 puncte adunate, la 7 lungimi distanţă de echipele cu punctaj maxim, Manchester City, Chelsea şi Liverpool.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici