Jucătorii Oţelului din 1988, care au jucat cu Juventus, vor fi premiaţi

Oraşul Galaţi va fi în sărbătoare pe 27 octombrie. Pe stadionul unde Oţelul Galaţi joacă meciurile din Liga a treia va avea loc o partidă demonstrativă, chiar înainte de meciul fostei campioane cu CSM Roman.

217 afișări
Imaginea articolului Jucătorii Oţelului din 1988, care au jucat cu Juventus, vor fi premiaţi

Jucătorii Oţelului din 1988, care au jucat cu Juventus, vor fi premiaţi

Meciul se va juca între Generaţia Oţelului din 1998, condusă de căpitanul Valentin Ştefan şi echipa ”Old Star Oţelul”, din care vor face parte şi câţiva jucători care au adus primul titlu de campioană şi singurul din vitrina clubului. La această partidă va fi invitat şi antrenorul de atunci al gălăţenilor şi actualul tehnician al Concordiei Chiajna, Dorinel Munteanu, dar şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

”Vor fi premiaţi jucătorii Oţelului din 1988, cei care au jucat cu Juventus, pentru că se împlinesc 30 de ani de la acel meci”, a spus pentru ProSport Adrian Troscenco, promotorul evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici