The Sun: City, prea elegantă pentru neînsemnata Timişoara

"City, prea elegantă pentru neînsemnata Timişoara”, a scris cotidianul britanic The Sun după meciul din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, scor 2-0 pentru englezi.

29 afișări
Imaginea articolului The Sun: City, prea elegantă pentru neînsemnata Timişoara

The Sun: City, prea elegantă pentru neînsemnata Timişoara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Milionarii lui City s-au dovedit prea cu clasă faţă de neînsemnata Timişoara, navigând spre victorie şi calificare. Gazdele n-au fost deranjate nici un moment de adversar, care nu s-a regăsit pe toată durata partidei. City nu a putut totuşi transforma posesia superioară a balonului într-o abundenţă de goluri pe care o merita", a scris The Sun.

Cotidianul The Telegraph a notat că Manchester City a trecut de Timişoara "într-un mod profesional" şi poate privi acum spre confruntările adevărate din Europa. "A fost o victorie confortabilă, scorul general nu reflectă pe de-a-ntregul dominarea lui City, Timişoara putea primi mult mai multe goluri", a notat ziarul amintit.

The Mirror a scris că, deşi a dominat categoric, City a trebuit să se mulţumească doar cu două goluri, cel de-al doilea venind abia în minutul 58: "City se aştepta să lovească Timişoara cu uşurinţă, dar s-a izbit de un adversar insensibil, dominarea nematerializându-se din start. City a crescut apoi tempoul şi până la urmă a fost răsplătită".

Publicaţia Manchester Evening News a precizat că "City a obţinut un succes de rutină, care o duce în pălăria cu bile pentru faza grupelor. Timişoara s-a mulţumit să stea deoparte, în defensivă, sperând să-i frustreze pe oamenii lui Mancini. Manchester a trebuit să fie răbdătoare şi creativă, opoziţia ofilindu-se odată cu trecerea timpului. City a făcut suficient pentru a elimina un adversar limitat".

The Independent a comentat că "MC a atins faza grupelor cu minimum de efort, a fost mai mult un antrenament de a marca de cât mai multe ori".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici