Thiago Motta este noul antrenor al lui Juventus până în 2027

Juventus l-a numit oficial pe Thiago Motta în funcţia de antrenor, după ce acesta a dus Bologna pe loc de calificare în Liga Campionilor în sezonul recent încheiat.

Urmărește
68 afișări
Imaginea articolului Thiago Motta este noul antrenor al lui Juventus până în 2027

Sursa foto: Mediafax Foto

Acest lucru reprezintă o mare schimbare de direcţie din partea bianconerilor, care l-au concediat pe Max Allegri luna trecută, la doar câteva zile după ce a câştigat Coppa Italia.

Thiago Motta a semnat un contract până în iunie 2027, despre care presa italiană relatează că valorează 3,5 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri care ajung la maximum 5 milioane de euro.

„Sunt foarte fericit să încep un nou capitol la cârma unui mare club precum Juventus. Le mulţumesc proprietarilor şi conducerii, care pot fi siguri de ambiţia mea de a menţine steagul Juventus sus şi de a mulţumi fanii", a declarat antrenorul pentru site-ul oficial al clubului.

Tacticianul italo-brazilian a ajuns la final de contract cu Bologna în această lună şi a ales să plece pentru o nouă experienţă la Torino.

El împlineşte 42 de ani în luna august şi şi-a petrecut întreaga carieră de antrenor la nivel de seniori în Italia, venind la Genoa în octombrie 2019 pentru o scurtă perioadă de 10 meciuri, reuşind apoi la Spezia şi Bologna.

Născut în Brazilia, are cetăţenie italiană şi a jucat 30 de meciuri pentru Squadra Azzurra, marcând un gol.

Cariera sa de jucător a fost relansată la Genoa în 2008, apoi la Inter până în ianuarie 2012.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici