Thierry Henry revine la Arsenal Londra

Atacantul francez Thierry Henry va reveni în această iarnă la gruparea Arsenal Londra, sub formă de împrumut de la New York Red Bulls, a anunţat, luni, presa engleză.

152 afișări
Imaginea articolului Thierry Henry revine la Arsenal Londra

Thierry Henry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform Daily Mail, Henry ar putea juca pentru Arsenal începând de la meciul cu Swansea, programat în 6 ianuarie, în Cupa Angliei, discuţiile dintre cele două cluburi fiind avansate.

Tehnicianul Arsene Wenger speră ca Henry să rămână la Arsenal până la finalul sezonului, însă New York Red Bulls vrea ca aracantul să revină în SUA în martie.

Thierry Henry a mai evoluat la Arsenal Londra în perioada 1999-2007 şi la începutul anului 2012, ultima dată sub formă de împrumut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici