Thomas Muller, cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale

Mijlocaul echipei naţionale a Germaniei, Thomas Muller, a fost desemnat, duminică, cel mai bun tânăr jucător al turneului final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, a anunţat FIFA.

76 afișări
Imaginea articolului Thomas Muller, cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale

Thomas Muller, cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muller, în vârstă de 20 de ani, care a mai câştigat şi titlul de golgheter al Cupei Mondiale, cu cinci reuşite şi trei pase decisive, a cucerit medalia de bronz în Africa de Sud, după ce Germania a învins Uruguayul în finala mică, cu scorul de 3-2.

Cel mai bun tânăr jucător al turneului final din 2006 a fost un alt german, atacantul Lukas Podolski.

Pentru titlul de cel mai bun tânăr jucător din Africa de Sud au mai fost nominalizaţi ghanezul Andre Ayew şi mexicanul Giovanni Dos Santos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici