Thomas Muller: Modul în care am câştigat este fantastic. Am cerut schimbare înainte de al doilea meu gol

Atacantul echipei Bayern Munchen, Thomas Muller, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu FC Barcelona, scor 4-0, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, că modul în care formaţia germană s-a impus este fantastic, informează site-ul oficial al UEFA.

212 afișări
Imaginea articolului Thomas Muller: Modul în care am câştigat este fantastic. Am cerut schimbare înainte de al doilea meu gol

Thomas Muller: Modul în care am câştigat este fantastic. Am cerut schimbare înainte de al doilea meu gol (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Este cu adevărat frumos. Am jucat excepţional. Modul în care am câştigat este fantastic, am dat totul. Cu toţii am luptat şi am jucat din inimă. Nu este niciun secret că avem calitatea de a merge mai departe. Am obţinut mari victorii în ultima vreme, dar să câştigi un astfel de meci este splendid. Am cerut schimbare înainte să marchez ultimul gol, deoarece aveam crampe. Mă pregăteam să ies, dar noi eram în posesia balonului şi a trebuit să continui. Apoi a venit golul şi totul a fost fantastic. Toată lumea ştie cât de puternică este Barcelona acasă, dar suntem într-o poziţie favorabilă. Nimic nu este decis încă", a spus Muller.

Căpitanul Philipp Lahm consideră că Bayern a câştigat meciul datorită tacticii: "Barcelona este o echipă de top. Am reuşit să o învingem pentru că ne-am apărat bine, am fost agresivi şi am avut tactica corectă. Am demonstrat că avem calitate în ofensivă. Am spus înainte de meci că împotriva Barcelonei va trebui să ne apărăm cu toţii şi să profităm de spaţiile care vor apărea. Am făcut acest lucru foarte bine şi am reuşit să rămânem compacţi".

Atacantul olandez Arjen Robben a afirmat că succesul se datorează faptului că Bayern a fost o echipă. "Este o nebunie, nu îmi vine să cred. Barcelona a dominat Europa în ultimii cinci ani şi trebuie să fim mândri de ce am realizat. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, dar şi să ne bucurăm pentru ce am realizat. Am fost o echipă, am luptat cu toţii şi cred că asta a fost cheia succesului", a precizat Robben.

Formaţia Bayern Munchen a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa FC Barcelona, într-un meci contând pentru prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Thomas Muller '25, '82, Mario Gomez '49 şi Arjen Robben '73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici