Tiberiu Dolniceanu, laureatul Galei premiilor de excelenţă în sport 2010

Scrimerul Tiberiu Dolniceanu, de la CSM Iaşi, a fost desemnat duminică sportivul cu "cea mai mare performanţă în sportul ieşean în 2010" la "Gala premiilor de excelenţă în sport 2010", eveniment organizat la Primăria Iaşi, cu ocazia Zilei de 24 ianuarie, transmite corespodnentul MEDIAFAX.

108 afișări
Imaginea articolului Tiberiu Dolniceanu, laureatul Galei premiilor de excelenţă în sport 2010

Tiberiu Dolniceanu, laureatul Galei premiilor de excelenţă în sport 2010 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Tiberiu Dolniceanu a fost component al lotului olimpic medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de seniori de anul trecut, a ocupat locul al V-lea la Europenele de tineret, locul al V-lea cu echipa la Europenele de tineret şi dublu campion naţional de tineret la individual şi cu echipa.

În cadrul acestui eveniment, au primit diplome de excelenţă şi premii în bani mai mulţi sportivi şi antrenori ieşeni.

"Am organizat această gală cu ocazia Zilei Unirii pentru că am dorit să premiem excelenţa în sport. Aceasta se realizează după mulţi ani de muncă şi nu pe baza unor criterii stabilite de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret. Sper ca această gală să devină o pildă şi un sistem de referinţă pentru sportul ieşean", a spus primarul Iaşului, Gheorghe Nichita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici