Tibi Uşeriu a câştigat proba de 500 de kilometri a Montane Lapland Arctic Ultra

Tibi Uşeriu a câştigat Montane Lapland Arctic Ultra 2022. Traseul a avut 500 de kilometri.

833 afișări
Imaginea articolului Tibi Uşeriu a câştigat proba de 500 de kilometri a Montane Lapland Arctic Ultra

Tibi Uşeriu a câştigat proba de 500 de kilometri a Montane Lapland Arctic Ultra

„Tibi a trecut linia de finish la Montane Lapland Arctic Ultra învingător. Lăsăm extazul şi bucuria să se aşeze, sărim în sus de bucurie că Tibi e bine, sănătos şi că a mai dus o aventură arctică până la capăt! Tibi - ambasador VT, al anduranţei, al curselor de lungă distanţă, al drumurilor cu început şi sfârşit şi al lucrurilor duse până la capăt. Încă o dată, ca de fiecare dată”, anunţă Tasuleasa Social.

Tibi Uşeriu a luat startul competiţiei Montane Lapland Arctic Ultra pe 6 martie, la proba de 500 de kilometri, prin Laponia.

A stat în fruntea clasamentului majoritatea timpului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici