Tibor Selymes a fost suspendat două etape

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 320 de lei din partea Comisiei de Disciplină a LPF, în urma eliminării din partida câştigată în faţa formaţiei Concordia Chiajna, scor 1-0, în etapa a XIV-a a Ligii I.

151 afișări
Imaginea articolului Tibor Selymes a fost suspendat două etape

Tibor Selymes (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Clubul CFR Cluj a primit o penalitate de 150.000 de lei în urma incidentelor dintre spectatori de la partida câştigată pe teren propriu cu echipa Universitatea Cluj, scor 3-1, informează site-ul LPF.

Fundaşul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Mădălin Ciucă, a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 2.000 de lei, în urma eliminării din partida pierdută, în deplasare, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, cu scorul de 3-5. Fundaşul rapidist Vladimir Bozovici a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 740 de lei.

Jucătorii Enes Sipovici, Valentin Negru (ambii Petrolul Ploieşti) şi Răzvan Pădureţu (FCM Târgu Mureş) au fost suspendaţi câte o etapă şi au primit o penalitate de 740 de lei fiecare, în urma eliminărilor de la meciul câştigat de FCM, cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici