Tiger Woods a anunţat că va reveni în competiţie în luna aprilie

Jucătorul american de golf Tiger Woods, care îşi suspendase cariera după dezvăluirile privind mai multe relaţii extraconjugale ale sale, a anunţat, marţi, într-un comunicat, că va reveni în competiţie cu ocazia Mastersului de la Augusta, programat în luna aprilie.

23 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods a anunţat că va reveni în competiţie în luna aprilie

Tiger Woods a anunţat că va reveni în competiţie în luna aprilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La Mastersul de la Augusta am câştigat primul meu turneu major şi respect foarte mult această competiţie. După o perioadă lungă şi necesară departe de golf, mă simt pregătit să-mi încep sezonul la Augusta. Competiţiile importante m-au interesat întotdeauna de-a lungul carierei mele şi, în calitate de jucător profesionist, consider că Augusta este locul unde trebuie să fiu prezent, deşi nu am mai jucat de mult timp", a precizat sportivul american în comunicatul postat pe pagina sa de web.

Tiger Woods a menţionat, de asemenea, că timp de două luni a făcut terapie la un centru specializat şi că îşi continuă tratamentul, dar că acum se simte pregătit să revină în competiţie. "Totuşi, chiar dacă voi reveni în competiţie, am încă multe de făcut pentru a-mi rezolva problemele din viaţa privată", a mai spus jucătorul american de golf.

Sportivul miliardar s-a aflat în mijlocul unui imens scandal mediatic, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, au apărut informaţii privind relaţiile sale extraconjugale cu chelneriţe şi actriţe de filme porno.

Tiger Woods, care la 19 februarie 2010 a prezentat scuze publice, a pierdut din decembrie mai multe contracte de sponsorizare ca urmare a acestui scandal. Printre firmele care au renunţat la imaginea sa se numără compania Accenture, operatorul de telefonie AT&T sau marca de băuturi energizante Gatorade.

Masters-ul de la Augusta va debuta pe 8 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici