Tiger Woods nu mai este sponsorizat de GM

Jucătorul de golf american Tiger Woods şi-a încheiat contractul de sponsorizare cu producătorul de automobile General Motors, înţelegere care exista de aproape zece ani şi îi aducea sportivului venituri de peste 10 milioane de dolari pe an, informează The Guardian.

15 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods nu mai este sponsorizat de GM

Tiger Woods nu mai este sponsorizat de GM

"Această decizie este rezultatul discuţiilor care au început mai devreme în acest an iar momentul acestei înţelegeri cu alte activităţi este o pură coincidenţă", a spus un purtător de cuvânt al General Motors.

 

Firma constructoare de maşini a mai anunţat, săptămâna trecută, că a a decis să înceteze şi contractul prin care oferea automobile oficialilor şi jucătorilor de golf la turneele din Statele Unite.

Tiger Woods, care este în recuperare după o operaţie la genunchi, a precizat că este mândru de parteneriatul pe care l-a avut cu compania. "M-am simţit bine făcând parte din evoluţia companiei. Am petrecut multe clipe frumoase împreună şi am participat la nişte activităţi unice şi recompensante", a spus Tiger Woods.

Cei trei mari producători auto americani, General Motors (GM), Ford şi Chrysler, care au cerut un sprijin de 25 de miliarde de dolari de la statul american, au datorii totale de peste 100 de miliarde de dolari, potrivit cotidianului britanic Internatonal Herald Tribune (IHT).

Conducerea General Motors (GM) ia în considerare toate opţiunile, înclusiv punerea companiei sub protecţia legii falimentului, potrivit publicaţiei Wall Street Journal.

GM a anunţat, vineri, că va închide pentru o perioadă de două luni producţia la o mai multe uzine din America de Nord, din cauza scăderii cererii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici