Tiger Woods, spitalizat pentru scurt timp, după ce a fost implicat într-un accident rutier

Jucătorul american de golf Tiger Woods a fost implicat într-un accident rutier şi a fost spitalizat pentru scurt timp, vineri, la Florida, în apropierea locuinţei sale, informează AFP, citând postul de televiziune CNN.

15 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods, spitalizat pentru scurt timp, după ce a fost implicat într-un accident rutier

Tiger Woods, spitalizat pentru scurt timp, după ce a fost implicat într-un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei americane, Tiger Woods ar avea răni la faţă, din cauza acestora fiind spitalizat pentru câteva ore.

Poliţia din Florida a anunţat că autoturismul de teren Cadillac al sportivului s-a lovit de un copac de pe terenul vecinului lui Woods, la Windermere (Orlando -Florida). Conform poliţiei, alcoolul nu este considerat ca un factor la originea accidentului.

Tiger Woods este cel mai bogat sportiv din lume, el având câştiguri din sport de un miliard de dolari.

El are 34 de ani, este căsătorit şi are doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici