Timo Werner se întoarce în Premier League, la Tottenham. Clubul londonez se concentrează acum pe transferul lui Drăguşin

  • Timo Werner era în discuţii pentru un posibil împrumut la Manchester United.
  • Însă mai multe publicaţii engleze şi germane scriu că fostul atacant al lui Chelsea va fi împrumutat la Tottanham timp de şase luni.
  • Werner a marcat două goluri în opt apariţii în Bundesliga în acest sezon şi are contract cu RB Leipzig până în vara anului 2026.
259 afișări
Imaginea articolului Timo Werner se întoarce în Premier League, la Tottenham. Clubul londonez se concentrează acum pe transferul lui Drăguşin

Sursă foto: AP / Mediafax Foto

Tottenham este aproape de a-l transfera pe Timo Werner, atacantul lui RB Leipzig, sub formă de împrumut până la finalul sezonului, potrivit Sky Sports.

Sky Sports News a relatat la începutul acestei săptămâni că fostul jucător al lui Chelsea a fost oferit lui Manchester United în perioada de transferuri din ianuarie, dar acum pare să se întoarcă la Londra.

Spurs ar urma să acopere salariul integral al jucătorului de 27 de ani până la finalul actualei campanii.

Antrenorul Ange Postecoglou nu îl va avea disponibil pe căpitanul echipei, Heung-Min Son, pentru cel puţin o lună din cauza participării sale la Cupa Asiei şi există temeri că Alejo Veliz a suferit o accidentare de lungă durată la genunchi.

Werner a jucat de doar opt ori pentru Leipzig în Bundesliga în acest sezon, marcând două goluri. Contractul său actual este valabil până în vara anului 2026.

Informaţia este confirmată şi de jurnalistul Fabrizio Romano. 

Tottenham se concentrează acum pe transferul lui Drăguşin

Radu Drăguşin, în vârstă de 21 de ani, ţinta lui Tottenham, a jucat vineri seară pentru Genoa, în timp ce discuţiile dintre cele două cluburi continuă.

Internaţionalul român a fost titular şi a evoluat timp de 90 de minute în meciul dintre Genoa şi Bologna, scor 1-1, în Serie A. 

Şi Napoli este interesată să-l transfere pe Drăguşin.

Transferul unui fundaş central rămâne o prioritate în perioada de transferuri din ianuarie pentru echipa lui Ange Postecoglou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici