Tineretul lui Adi Mutu şi-a propus să depăşească performanţa de la Euro 2019

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, prezentă în faza grupelor de la Campionatul European de Fotbal U21, a admis marţi într-o conferinţă de presă că elevii săi şi-au propus să depăşească performanţa echipei conduse în 2019 de Mirel Rădoi, care ajungea atunci în semifinale.

230 afișări
Imaginea articolului Tineretul lui Adi Mutu şi-a propus să depăşească performanţa de la Euro 2019

Jucătorii echipei naţionale de tineret, conduse de Adrian Mutu, vor debuta miercuri la Budapesta, în faza grupelor, la Campionatul European de Fotbal 2021, în compania Olandei.

Selecţionerul Adrian Mutu a dezvăluit ce le-a transmis elevilor săi înainte de partidă: „De data aceasta le-am spus că au muncit din greu ca să obţină această calificare, au trecut prin momente grele şi sacrificii, ca să ajungă aici, iar acum au scena la dispoziţie, ca să demonstreze că merită să joace la acest nivel.”

Întrebat dacă e adevărat că elevii lui şi-au propus să depăşească performanţa de acum doi ani, când naţionala mică, condusă de Mirel Rădoi, ajungea în semifinalele competiţiei, Adrian Mutu a declarat:

„Mă bucură că jucătorii mei şi-au stabilit obiective înalte, dorindu-şi chiar să depăşească performanţa predecesorilor lor, de acum doi ani. Asta dovedeşte încă odată forţa acestui grup. Am încredere în băieţi şi sper să îşi îndeplinească visul.”

În ceea ce priveşte echipa de start de miercuri, Adrian Mutu a spus că mai are semne de întrebare, chiar dacă l-a conturat deja.

„Având în lot 20 de jucători, care sunt mai mult sau mai puţin la acelaşi nivel, şi care mă pun în dificultate, pentru că se antrenează la fel de bine toţi, e normal să am îndoieli în alegerile mele, dar până miercuri voi rezolva şi această problemă.” - a mai spus tehnicianul român.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici