Ţiriac ar vrea ca la turneele de tenis masculin să se aplice un sistem al grupelor

Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, într-un interviu acordat Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung, că i-ar plăcea ca la turneele importante de tenis masculin să se aplice un sistem al grupelor, ca în Liga Campionilor la fotbal.

102 afișări
Imaginea articolului Ţiriac ar vrea ca la turneele de tenis masculin să se aplice un sistem al grupelor

Ion Ţiriac (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Dacă aş putea, aş propune o modificare totală: un tablou cu 32 de jucători, împărţiţi în opt grupe de câte patru, ca în faza grupelor Ligii Campionilor", a spus Ţiriac, fiind de părere că un astfel de sistem ar garanta "patru meciuri de nivel înalt pe zi".

"Indiferent dacă Federer sau Nadal joacă bine sau prost, i-am vedea în mod sigur în trei meciuri", a subliniat Ţiriac.

Ion Ţiriac deţine licenţele turneelor de la Bucureşti, Madrid şi Dusseldorf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici