Ţiriac: Sper să avem un "matador" şi de la noi din ţară

Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, duminică, după victoria înregistrată de francezul Gilles Simon în finala BCR Open, în faţa spaniolului Carlos Moya, că speră ca în viitor să se impună la competiţia bucureşteană şi un român.

12 afișări
Imaginea articolului Ţiriac: Sper să avem un "matador" şi de la noi din ţară

Ţiriac: Sper să avem un "matador" şi de la noi din ţară (Imagine: Mediafax Foto)

"Să ai trei jucători în primii 20 din lume la un turneu, nu este un lucru uşor. Sper totuşi să avem un matador şi de la noi din ţară, care să se impună aici. În această parte a Europei, de la Viena şi până la Moscova, nu există un turneu de o asemenea importanţă cum este acesta de la Bucureşti. Vreau să îl felicit pe Moya pentru tot ceea ce a arătat în acest turneu. De asemenea, îl felicit şi pe Simon, care a jucat extraordinar şi care trebuie să vină şi la anul pentru a-şi apăra titlul. Sper să ne vedem cu toţii şi la anul", a spus Ion Ţiriac.

Tenismanul francez Gilles Simon a câştigat, duminică, al doilea titlu consecutiv la turneul BCR Open România, după ce l-a învins în finală pe spaniolul Carlos Moya, cu scorul de 6-3, 6-4.

La dublu, perechea franceză Nicolas Devilder/Paul-Henri Mathieu s-a impus în finală, cu scorul de 7-6 (7/4), 6-7 (9-11), 22-20, în faţa cuplului polonez Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici