Toate rezultate din meciurile din preliminariile Ligi Campionilor jucate miercuri seară, 24 iulie

Celtic va fi mai mult ca sigur adversara lui CFR Cluj în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dacă gruparea din Ardeal va reuşi să treacă de Maccabi Tel Aviv.

256 afișări
Imaginea articolului Toate rezultate din meciurile din preliminariile Ligi Campionilor jucate miercuri seară, 24 iulie

Toate rezultate din meciurile din preliminariile Ligi Campionilor jucate miercuri seară, 24 iulie

Doar o minune o va trimite pe echipa din Estonia, Kalju, mai departe în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. Miercuri seară, 24 iulie, Celtic Glasgow a jucat primul meci din dubla cu cei de la Kalju, pe teren propriu, iar scorul a fost unul spectaculos. A fost 5-0 pentru scoţieni.

CFR Cluj pleacă şi ea cu un avantaj după meciul tur. În Gruia, a câştigat cu 1-0 în faţa celor de la Maccabi Tel Aviv. Singurul gol al partidei a fost marcat de Omrani, care a ajuns la a patra reuşit la rând în Europa.

Tot miercuri seară s-au mai disputat alte cinci partide din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor:

BATE Borisov - Rosenborg 2-1

Ferencvaros - Valletta 3-1

Maribor - AIK Stockholm 2-1

Dundalk - Qarabag 1-1

Steaua Roşie Belgrad - HJK 2-0

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici