Todoran: Dacă pierdem, ne aşteptăm la sancţiuni din partea clubului

Mijlocaşul echipei Farul Constanţa, Dinu Todoran, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că se aşteaptă la sancţiuni din partea conducerii clubului în cazul în care gruparea constănţeană va pierde meciul cu Unirea Urziceni, din cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

2 afișări
Imaginea articolului Todoran: Dacă pierdem, ne aşteptăm la sancţiuni din partea clubului

Todoran: Dacă pierdem, ne aşteptăm la sancţiuni din partea clubului

"Nu am niciun fel de probleme medicale în acest moment, astfel că voi juca împotriva Unirii Urziceni. Partida împotriva Unirii este foarte grea şi este foarte important pentru noi să câştigăm. Urziceniul formează o echipă completă şi mă refer aici că sunt o forţă de la conducere şi până la jucători. Au fotbalişti buni, conducere bună, manager bun, antrenor bun, practic formează un club care ştie ce vrea. Dacă am ratat Cupa, acum ne bazăm pe campionat unde sperăm să avem evoluţii cât mai bune. Vrem să câştigăm acest joc şi cred că meciul va fi pierdut de echipa care va greşi prima. Sper să nu fim noi aceea. Dacă vom pierde, ne aşteptăm la sancţiuni din partea clubului mai ales pentru eliminarea din Cupă, astfel că poate avem o presiune în plus pentru această partidă", a spus mijlocaşul Farului.

Directorul general al clubului Unirea Urziceni, Felix Grigore, a declarat că Farul ocupă un loc nemeritat în clasament. "Situaţia Farului nu va fi un handicap pentru noi. Ştim sigur că ne aşteaptă un meci foarte greu cu Farul, echipă care ocupă un loc nemeritat în clasament. La echipa pe care o au, cu siguranţă, ar trebui să fie mai sus în clasament. Mergem la Constanţa cu avantajul moral pe care îl avem după seria de succese fără gol din ultima vreme. Fizic stăm bine, chiar dacă am jucat în Cupa Românie, pentru că ambele echipe au loturi numeroase, cu jucători de valoare", a precizat Grigore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici