Toja: Mai cred în calificarea pentru Liga Campionilor

Mijlocaşul columbian al Stelei, Juan Carlos Toja, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că mai crede în calificarea pentru un loc de Liga Campionilor la sfârşitul sezonului, dar consideră că jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş ar trebui în primă fază să-şi asigure prezenţa în Liga Europa.

1 afișare

"Important acum este să ne asigurăm prezenţa în Cupa UEFA. Bineînţeles că este greu să ne calificăm pentru Liga Campionilor, dar mai întâi să ne calificăm pentru UEFA şi pe urmă să ne gândim la Liga Campionilor. Este dificil, dar noi credem în echipa noastră. Încă mai cred în calificarea în Liga Campionilor. Este foarte greu, dar există această posibilitate matematic şi fotbalistic", a spus Toja.

Toja consideră că Steaua trebuie să câştige meciurile din următoarea lună din campionat, parcurs care trebuie să înceapă cu partida de vineri, în compania formaţiei Oţelul Galaţi. "Această lună este foarte importantă pentru noi. Trebuie să facem multe puncte în această perioadă. Toate meciurile sunt dificile, dar în situaţia noastră este mult presiune. Este un joc dificil, dar noi avem încredere, ultimele două meciuri ne-au dat încredere. Trebuie să câştigăm. Am pierdut meciuri importante, puncte importante. Am pierdut prosteşte unele puncte şi asta nu a fost bine pentru noi", a mai spus Toja.

Mijlocaşul columbian consideră o idee bună delegarea unor arbitri străini la meciurile derbi din Liga I. "Poate este o idee bună. Toată lumea face greşeli, noi greşim, ei greşesc, e normal, suntem oameni. Dar unele greşeli de-ale lor nu sunt normale, sunt greşeli incredibile. Cred că este o idee bună să schimbi, să vezi ce se întâmplă", a explicat el.

Toja crede că meciurile cu Dinamo şi Rapid de pe teren propriu vor fi mai uşoare pentru că jucătorii stelişti vor avea mai mult spaţiu de acţiune. "Este un avantaj că jucăm pe teren propriu meciurile derbi cu Dinamo şi Rapid, două echipe bune. Îmi plac mai mult aceste jocuri, ai mai mult spaţiu, toată lumea vrea să câştige. Alte echipe vin aici doar să se apere şi e mai greu să ataci, să găseşti spaţii libere, să marchezi", a precizat Toja.

Juan Carlos Toja a menţionat că este fericit la Steaua şi îşi doreşte să-şi ducă înţelegerea până la sfârşit. "Viitorul meu la Steaua reprezintă încă trei ani de contract. Sunt fericit aici! Vreau mereu să câştig, şi atunci când mă joc pe Playstation, şi atunci când mă joc cărţi. Este normal să vreau să câştig mereu cu Steaua, să câştig campionatul", a adăugat Toja.

Columbianul a precizat că nu-l interesează zvonurile care apar în ziare. "De fiecare dată, în ziare, se scriu multe lucruri despre mine, despre Lăcătuş, despre echipă. Eu personal nu dau importanţă acestor lucruri. Încerc să mă concentrez asupra antrenamentelor, asupra jocurilor. Toţi jucătorii cred că fac acelaşi lucru", a menţionat el.

Juan Carlos Toja a mai spus că este prieten cu toţi coechipierii dar petrece mai mult timp cu atacantul bolivian Ricardo Pedriel Suarez.

Steaua Bucureşti întâlneşte, vineri, de la ora 20.45, pe teren propriu, formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici