Toja: Nu mă aşteptam la o atmosferă aşa plăcută

Mijlocaşul Juan Carlos Toja a declarat, sâmbătă seară, că nu se aştepta la o atmosferă atât de plăcută pe stadionul Steaua, la meciul câştigat de stelişti cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei FC Argeş, în etapa a IV-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Toja: Nu mă aşteptam la o atmosferă aşa plăcută

Juan Carlos Toja (S), de la Steaua București, se pregătește să șuteze, în meciul cu FC Argeș din etapa a IV-a a Ligii I (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit, eu de fiecare dată încerc să-mi fac treaba, iar dacă publicul mă apreciază este foarte bine pentru mine. M-am simţit foarte bine. A fost primul meu meci în România. oricum, ne aşteaptă un drum lung, urmează meciuri importante. Nu mă aşteptam la aşa o atmosferă plăcută. Aici suporterii se comportă ca în America de Sud, scandează, sar, în SUA sunt mai liniştiţi, este diferenţă de oameni. Vreau să învăţ limba română, e bine că unii vorbesc spaniola, alţii engleza şi putem comunica foarte bine. Zapata a învăţat foare repede româneşte şi pe el îl întreb. Visul meu este Liga Campionlor şi vreau să mi-l îndeplinesc. Vreau să joc cu echipe importante ca FC Barcelona, Real Madrid sau Manchester United", a spus Toja.

Jucătorul Sorin Ghionea a declarat că victoria de sâmbătă seară era necesară.

"Era necesară această victorie, după jocul bun de la Istanbul. Arbitrajul a fost corect. Nu ştiu la faza eliminării, dar dacă arbitrul a fost aproape şi a dictat aşa, înseamnă că a fost. Nicoliţă este un jucător valoros, de moral şi are toată susţinerea noastră. Cred că o va ţine tot aşa pentru că merită din plin. Toja este un jucător bun, sper să se integreze cât mai repede. Suntem maturi şi rămânem cu picioarele pe pământ în vederea returului cu Galatasaray", a comentat Ghionea.

Atacantul Bogdan Stancu a afirmat că a simţit că va înscrie cu FC Argeş.

"Am simţit că voi înscrie împotriva lui FC Argeş, am vrut foarte mult să o fac. Este un gol de moral, atât pentru meciurile următoare, cât şi pentru meciul de tineret. S-a văzut că Toja este un jucător foarte bun", a spus Stancu, în timp ce Dayro Moreno a afirmat că cele mai importante sunt cele trei puncte: "Mă înţeleg foarte bine cu Toja pe teren, comunicăm între noi. Este un jucător valoros".

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că nu au fost probleme de arbitraj la meci.

"Eliminare clară, penalti clar. N-au fost probleme de arbitraj. Au mai fost greşeli şi de-o parte şi de alta, inerente. Atmosfera a fost foarte frumosă, jocul a fost frumos, iar lumea a avut toate motivele să aplaude. De ce să fim supăraţi pe Arthuro? În fotbal există şi penaltiuri ratate", a spus Argăseală.

Fotbalistul echipei FC Argeş, Youssouf Vassanogo Kamara, a declarat că nu merita să fie eliminat.

"Arbitrajul a fost prea server, nu meritam să fiu eliminat. Nu a fost o decizie corectă. Normal că a influenţat rezultatul final, pentru că lăsat echipa noastră în zece", a comentat Kamara.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia FC Argeş, într-un meci contând pentru etapa a IV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici