Video Toja: Sunt fericit că am ajuns la Steaua

Mijlocaşul columbian Juan Carlos Toja, achiziţionat de Steaua, a declarat, miercuri, că jucătorii Robinson Zapata şi Dayro Moreno, conaţionalii săi din formaţia "roş-albastră", i-au vorbit frumos despre echipă, despre Bucureşti şi despre România, referinţe care au contat mult în alegerea sa.

13 afișări

"Sunt fericit că am ajuns la Steaua, e o echipă mare în România şi în Europa, vreau să muncesc cât mai bine şi să dau tot ce pot. Am fost onorat de oferta Stelei, de la început am considerat că este un pas înainte în cariera mea şi o provocare. Dayro Moreno şi Zapata mi-au dat recomandări bune despre Steaua, mi-au vorbit frumos despre ţară, despre echipă, despre oraş, că toată lumea de la Steaua i-a ajutat să se adapteze, ceea ce a contat foarte mult pentru mine. Apoi, Liga Campionilor e cea mai importantă competiţie din lume. Steaua doreşte să se califice în grupe, acelaşi lucru îl vreau şi eu, deja mă simt un membru al Stelei", a spus Toja, la prezentarea sa oficială.

Juan Carlos Toja a menţionat că aşteaptă decizia de transfer şi cartea verde, apoi este pregătit în orice moment să joace. "Steaua joacă mereu în cupele europene. Am realizat când am venit aici că toată lumea e pasionată de fotbal, m-a impresionat primirea, îmi dă încredere acest lucru şi ambiţia să arăt că merit să joc aici. Steaua e o echipă puternică. Europa e luma numărul unu în fotbal, aici sunt cele mai puternice campionate şi cele mai tari echipe. Şi în SUA sunt jucători de calitate, dar ca nivel de salarizare, ca performanţe, nu se compară, Europa e pe primul loc", a spus el.

Becali: Sper ca Juan Carlos Toja să dea randament ca mijlocaş ofensiv

"E un băiat de caracter, să vedem şi din punct de vedere fotbalistic. L-am vrut mult şi am insistat pentru el. Vă promit că în patru-cinci ani Steaua va avea români de calitate în echipă. Acum n-aveam de ales. Am încercat cu Neagoe, cu Ionescu, nu s-a putut. Dintre echipele puternice din România, Steaua, Dinamo, Rapid, CFR, noi avem totuşi cei mai mulţi români, Rapid mai are vreo doi în teren. E riscant cu DVD-urile, trebuie să ai mare noroc să găseşti aşa jucători buni. Impresarii lui Toja sunt buni prieteni cu Pedrazzini, ei i l-au prezentat", a spus Becali.

Argăseală: Bine ai venit în România şi în familia Steaua

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, s-a declarat încântat de venirea lui Toja la echipa din Ghencea.

"Avem nevoie de el în aceeaşi măsură în care el are nevoie de Steaua. Îşi doreşte să revină la naţionala Columbiei alături de Zapata şi Dayro Moreno. Steaua poate fi rampa de care are nevoie. Venirea lui va fi un plus pentru Steaua, va însemna completarea echipei care îşi doreşte să facă performanţă în Europa şi pe plan intern. Transferul a durat ceva mai mult, deoarece acolo şi MLS are un cuvânt de spus, le mulţumesc pentru amabilitate. Toja a ţinut să vină la Steaua, a ţinut mereu legătura cu clubul şi cu MLS", a spus Argăseală, care s-a adresat apoi jucătorului: "Bine ai venit în România şi în familia Steaua, sper să pleci la o echipă cât mai mare după ce faci performanţe aici".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici