Tomis Constanţa, campioană naţională pentru a şasea oară la volei masculin

Echipa de volei masculin Tomis Constanţa a câştigat luni, pe teren propriu, cel de-al şaselea titlu naţional din palmares, după ce a învins formaţia CSVM Zalău, cu scorul de 3-1, în meciul al cincilea, decisiv, al finalei Diviziei A.

206 afișări
Imaginea articolului Tomis Constanţa, campioană naţională pentru a şasea oară la volei masculin

Tomis Constanţa, campioană naţională pentru a şasea oară la volei masculin (Imagine: mediafax Foto)

Scorul pe seturi a fost 25-13, 27-29, 25-9, 25-23.

Anterior, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, 3-1 şi 3-1 la Constanţa, respectiv 3-0 şi 3-2 la Zalău, astfel că scorul general era de 2-2. Cu victoria de luni, Tomis şi-a păstrat titlul naţional, al treilea consecutiv şi al şaselea din palmares.

Medaliile şi tricourile de campioni au fost înmânate jucătorilor de la Tomis Constanţa de preşedintele FR Volei, Gheorghe Vişan.

De remarcat faptul că antrenorii celor două echipe sunt tată şi fiu, bulgarii Stoia Stoev (68 de ani), la CSVM Zalău, respectiv Martin Stoev (45 de ani), la Tomis Constanţa.

În semifinale, CSVM Zalău a eliminat formaţia SCM Craiova, cu 3-1 la general, iar campioana Tomis Constanţa a trecut de Dinamo Bucureşti, cu acelaşi scor la general.

Învinsele din semifinale au jucat în finala mică, SCM Craiova cucerind medalia de bronz, cu 3-0 la general în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.

Astfel, sezonul 2014-2015 la volei masculin se încheie cu Tomis Constanţa campioană, şase titluri naţionale în total, tot atâtea ca şi vicecampioana CSVM Zalău, iar medalia de bronz revine formaţiei SCM Craiova.

Tomis Constanţa a cucerit titlul naţional, în condiţiile în care luna trecută jucătorii declarau că sunt neplătiţi de patru luni, iar conducerea echipei afirma că este posibilă desfiinţarea acesteia după 13 ani de existenţă şi numeroase trofee cucerite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici