Top 10 al celor mai mari nume ce vor lipsi de la CM-2010

Internaţionalul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost inclus, de site-ul postului britanic Sky Sports, pe lista celor mai mari zece jucători care nu vor participa la turneul final al Cupei Mondiale din 2010.

56 afișări
Imaginea articolului Top 10 al celor mai mari nume ce vor lipsi de la CM-2010

Top 10 al celor mai mari nume ce vor lipsi de la CM-2010 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Deseori pe primele pagini ale ziarelor, şi nu întotdeauna pentru cele mai bune motive, Mutu este un personaj în fotbalul european", notează sursa citată.

"Perioada plină de evenimente de la Chelsea şi amenda dură ce continuă să atârne asupra sa, după concedierea de la clubul londonez, îl fac uşor de recunoscut de către adepţii fotbalului englez", mai scrie sursa citată.

"Totuşi, Italia este locul în care a demonstrat latura cea mai plăcută a caracterului său. Evoluţiile de la Inter Milano, Verona, Parma, Juventus şi Fiorentina l-au ajutat să devină una dintre principalele atracţiile în Serie A, cu recordul său de goluri de necontestat", se mai arată pe site-ul postului britanic.

"El este un alt jucător, ca şi Ibrahimovici sau Berbatov, care posedă abilităţile enigmatice capabile să lase spectatorii uimiţi şi frustraţi", se mai notează site-ul postului britanic.

Topul site-ul britanic arată astfel:

Emmanuel Adebayor (Togo)

Yossi Benayoun (Israel)

Yossi Benayoun (Israel)

Dimitar Berbatov (Bulgaria)

Dimitar Berbatov

Petr Cech (Cehia)

Petr Cech

Zlatan Ibrahimovici (Suedia)

Zlatan Ibrahimovici

Colin Kazîm Kazîm-Richards (Turcia)

Colin Kazîm Kazîm-Richards

Jari Litmanen (Finlanda)

Jari Litmanen

Luka Modrici (Croaţia)

Luka Modrici

Antonio Valencia (Ecuador)

Antonio Valencia

Lista fotbaliştilor cu nume ce vor rata prezenţa la competiţia de vara viitoare din Africa de Sud ar putea fi completată de Thierry Henry (Franţa), Cristiano Ronaldo (Portugalia), Diego Forlan (Uruguay) sau Andrey Arşavin (Rusia), dacă naţionalele lor nu vor trece de barajul pentru CM-2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici