Top cele mai scumpe transferuri din fotbal în sezonul 2010/2011

Transferurile jucatorilor de fotbal din acest sezon au fost ceva mai mici ca valoare faţă de 2009/2010, dar vorbim tot de sume astronomice, de zeci de milioane de euro.

195 afișări
Imaginea articolului Top cele mai scumpe transferuri din fotbal în sezonul 2010/2011

Top cele mai scumpe transferuri din fotbal în sezonul 2010/2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel mai scump transfer din sezonul 2010/2011 a fost a lui David Villa, vândut de Valencia cu 40 de milioane de euro către FC Barcelona.

Dar suma nu este nici măcar la jumătate faţă de suma plătită de Real Madrid în sezonul trecut pentru Christiano Ronaldo ( 94 milioane euro).
Citeşte mai multe despre cele mai scumpe transferuri din fotbal pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici