Top Forbes privind cluburile sportive cele mai valoroase din lume. Ce echipă se află pe primul loc

Revista Forbes a realizat un top al celor mai valoroase cluburi sportive din lume. Patru echipe de fotbal de pe continentul european se află în top, una dintre ele ocupând prima poziţie.

280 afișări
Imaginea articolului Top Forbes privind cluburile sportive cele mai valoroase din lume. Ce echipă se află pe primul loc

Top Forbes privind cluburile sportive cele mai valoroase din lume. Ce echipă se află pe primul loc (Imagine: Mediafax FotoAFP)

Manchester United a fost desemnat de revista Forbes drept cel mai valoros club sportiv din lume, fiind evaluat la 2,23 miliarde de dolari (1,81 de miliarde de euro), informează BBC.

Pe locul doi se situează Real Madrid, cu o valoare de 1,88 de miliarde de dolari (1,53 de miliarde de euro), iar pe locul trei, la egalitate, grupările New York Yankees (baseball) şi Dallas Cowboys (fotbal american), cu 1,85 de miliarde de dolari (1,5 miliarde de euro).

Forbes a estimat că echipa de fotbal american Washington Redskins valorează 1,56 de miliarde de dolari (1,27 de miliarde de euro), cu care se clasează pe locul 5 în această ierarhie.

În Top 10 mai figurează două cluburi de fotbal, FC Barcelona, pe locul 8, cu o valoare estimată la 1,31 miliarde de dolari (1,06 miliarde de euro) şi Arsenal Londra, pe locul 10, cu 1,29 miliarde de dolari (1,05 miliarde de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici