Topul 5 sportivi români campioni în publicitate

Gheorghe Hagi este regele reclamelor, fostul star al fotbalului încasând anual 2 milioane de euro din contractele de imagine

125 afișări
Imaginea articolului Topul 5 sportivi români campioni în publicitate

Topul 5 sportivi români campioni în publicitate (Imagine: gandul.info)

1. Gheorghe Hagi - 2.000.000 euro/an. Contracte cu BMW, Texaco, Coca Cola, Vodafone, BRD

Gheorghe Hagi rămâne, chiar şi după agăţarea ghetelor de fotbalist în cui, cel mai puternic brand din România. Într-un top al solicitărilor de a apărea în reclame sau de a fi imaginea unui anumit produs sau serviciu, Hagi se situează pe prima poziţie, spune Mihai Neguţ, directorul firmei de manageriat sportiv 4allSports&Entertainment.

El ocupă prima poziţie şi când e vorba de încasări. Colaborarea cu firme precum BMW, BRD, Texaco, Coca-Cola, Gilette sau Vodafone i-au rotunjit averea, care se apropie astfel de 50 de milioane de euro. Potrivit estimărilor, Hagi încasează anual 2 milioane de euro din publicitate.

Află cine sunt ceilalţi sportivi din top pe www.gandul.info.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici