Topul meciurilor din România cu cele mai mari încasări din vânzarea biletelor

Într-un top al celor mai profitabile meciuri de pe teren propriu din istoria recentă a fotbalului românesc, primele 5 locuri sunt ocupate, integral, de Steaua, informează cotidianul "Gândul".

21 afișări
Imaginea articolului Topul meciurilor din România cu cele mai mari încasări din vânzarea biletelor

Topul meciurilor din România cu cele mai mari încasări din vânzarea biletelor (Imagine din arhivă; Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Pe locul 1 în acest top este, categoric, meciul pe care Steaua l-a jucat în Ghencea cu Real Madrid în toamna lui 2006. Campioana României din acel moment a pierdut acel joc, 1-4, dar a făcut o afacere excelentă. Cel mai ieftin bilet a costat 100 de lei, la peluze, iar cel mai scump, 500 de lei, la fotolii. Meciul s-a jucat cu casa închisă, biletele s-au vândut de trei ori mai scump pe "piaţa neagră", dar Steaua a încasat, numai pentru acest joc, impresionanta sumă de 1,3 milioane de euro, de trei ori mai mult decât strânge Unirea Urziceni pentru jocul cu Liverpool.

Citeşte mai multe despre topul încasărilor din vânzarea biletelor la meciurile de fotbal pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici