Torje: A fost o petrecere foarte scumpă

Mijlocaşul dinamovist Gabriel Torje a declarat, luni, la sport.ro, după ce a aflat că a fost amendat cu 5.000 de euro pentru că a petrecut alături de colegii săi Adrian Ropotan şi Cristian Pulhac după înfrângerea cu FC Braşov, că serbarea organizată de ziua lui a fost foarte scumpă.

190 afișări
Imaginea articolului Torje: A fost o petrecere foarte scumpă

Torje: A fost o petrecere foarte scumpă (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"O petrecere în trei persoane foarte scumpă, ce pot să zic? Sâmbătă după meci, am stat până la ora unu sau unu şi jumătate, pentru că nu se putea sta mai mult. Eram şi obosiţi. Ce trebuia să facem? Să ieşim în oraş, eu cred că nu era bine. E la mine acasă. A fost ziua mea şi am vrut să-mi cinstesc şi eu prietenii, cum se face normal", a spus Torje, care a împlinit sâmbătă, 19 ani.

Mijlocaşul dinamovist crede că persoana care a filmat scena în care Pulhac fredonează o manea dedicată echipei rivale Steaua a înlocuit fondul sonor al unei alte melodii, în care era vorba despre Dinamo, pentru a se răzbuna că s-a transferat anul trecut de la FC Timişoara.

"Se pare că da, am avut şi duşmani printre noi, cei care am petrecut acolo. Eu nici nu mi-am dat seama că se filmează şi nici nu-i lăsam, mai ales că nu ştiam foarte bine persoana respectivă. Apoi mi-a spus prietenul meu că acea persoană avea un aparat de fotografiat care avea şi o cameră. Eu cred că am greşit că am lăsat pe altcineva să intre în familia noastră. Cred că greşeam mai tare dacă mergeam undeva în public. A venit prietena unui alt prieten de-al nostru şi a filmat. Era melodia cu Dinamo, nu cu Steaua. Am înţeles că fata e din Timişoara, e «polistă» şi probabil de aceea a vrut să ne facă un rău", a mai spus Torje.

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, luni, pentru site-ul oficial al grupării "alb-roşii", că fotbaliştii Gabriel Torje, Adrian Ropotan şi Cristian Pulhac au fost amendaţi cu câte 5000 de euro, deoarece au petrecut după înfrângerea cu FC Braşov.

În schimb, antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că toţi jucătorii au avut liber după meciul cu FC Braşov, de sâmbătă, şi că nu se pune problema unor sancţiuni.

Pe site-ul cotidianului Libertatea a fost postat, luni, un filmuleţ, în care cei trei fotbalişti dinamovişti petreceau, după partida pierdută, sâmbătă, în faţa formaţiei FC Braşov, cu 0-2, cântând o manea dedicată Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici