Torje a marcat un gol şi a scos un penalti pentru Granada

Mijlocaşul Gabriel Torje a marcat un gol şi a scos un penalti în partida pe care echipa sa, Granada, a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), în faţa formaţiei Celta Vigo, în etapa a VI-a a campionatului Spaniei.

292 afișări
Imaginea articolului Torje a marcat un gol şi a scos un penalti pentru Granada

Gabriel Torje (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Torje a scos un penalti în minutul 11, transformat de Siqueira, şi a înscris în minutul 17 golul de 2-0. Internaţionalul român a primit un cartonaş galben în prima repriză şi a fost schimbat în minutul 61, informează Marca.

Golul oaspeţilor a fost marcat de Iago Aspas, în minutul 20.

Partidele Real Valladolid - Rayo Vallecano, Osasuna Pamplona - Levante, Real Madrid - Deportivo La Coruna şi Espanol Barcelona - Atletico Madrid se vor disputa duminică, iar meciul Getafe - Real Mallorca va avea loc luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici