Torje: E cel mai frumos lucru când îţi mulţumeşti suporterii

Mijlocaşul echipei Dinamo Bucureşti, Gabriel Torje, a declarat, miercuri, după victoria din meciul cu Steaua, scor 2-0, că cel mai frumos lucru este să-ţi mulţumeşti suporterii şi să te mulţumeşti pe tine însuţi.

54 afișări
Imaginea articolului Torje: E cel mai frumos lucru când îţi mulţumeşti suporterii

Torje: E cel mai frumos lucru când îţi mulţumeşti suporterii (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"E cel mai frumos lucru când îţi mulţumeşti suporterii şi te mulţumeşti pe tine câştigând trei puncte în faţa Stelei. Am văzut că lumea spune că a fost Steaua slabă, dar de ce nu se pune problema că am fost noi buni? Şi CFR a fost slabă, şi alţii...? Probabil că domnul Borcea a spus că Steaua a fost slabă ca un atac sub centură, dar nu e chiar atât de slabă. Azi Steaua nu a ajuns la poarta noastră, noi am fost montaţi de la început şi s-a văzut în joc. Nu ne gândim la titlu, ne gândim să câştigăm meci de meci. Şi Unirea Urziceni a făcut la fel anul trecut, nu s-a gândit la titlu", a spus Torje.

Fundaşul Lucian Goian a afirmat că Dinamo a demonstrat că are forţă să câştige campionatul. "Am demonstrat în această seară că avem forţa să câştigăm campionatul. Am învins echipa de pe primul loc practic şi am făcut-o fără drept de apel. Nu ne gândim la bani. În aceste meciuri nu contează atât de mult banii, ci să învingi. Dacă vor veni şi banii, cu atât mai bine. Atmosfera a fost mereu una fantastică, mai ales la derby-uri. Suntem fericiţi că am reuşit să ne bucurăm suporterii. Dolha nu era nevoie să se reabiliteze în faţa noastră, el a greşit, dar e omeneşte să greşeşti. Noi am fost alături de el", a precizat Goian.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în derbiul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici