Torje, exclus din lotul echipei Dinamo Bucureşti. Ce l-a deranjat pe antrenorul Florin Bratu

Gabi Torje a fost exclus din lot de către antrenorul Florin Bratu, mijlocaşul adus ca un star urmând a nu face deplasarea pentru meciul cu FC Botoşani.

1333 afișări
Imaginea articolului Torje, exclus din lotul echipei Dinamo Bucureşti. Ce l-a deranjat pe antrenorul Florin Bratu

Torje, exclus din lotul echipei Dinamo Bucureşti. Ce l-a deranjat pe antrenorul Florin Bratu

Din câte se pare, conform Digi Sport, jucătorul de 28 de ani a avut câteva escapade nocturne, iar Bratu nu tolerează ca elevii săi să aibă o viaţă extrasportivă agitată.

În plus, Torje nu e la greutatea optimă, având trei kilograme mai mult şi pe lângă randamentul slab din timpul meciurilor, el nu are o atitudine potrivită nici în timpul antrenamentelor.

În meciul cu Juventus, Gabi Torje a fost schimbat după 45 de minute, iar tehnicianul dinamovist a declarat. "Da, dacă l-am schimbat, m-a nemulţumit. Eu mă aştept mai mult de la Gabi, cum mă aştept şi de la ceilalţi. Sunt jucători cu experienţă, cu valoare, dar azi nu am fost inspiraţi", a spus Bratu.

Nu e primul episod în care Bratu şi Torje se contrează, iar relaţia dintre ei e acum extrem de rece. Există varianta ca Torje să nu mai bifeze niciun minut în tricoul lui Dinamo până la finalul sezonului, după care mijlocaşul îşi va căuta un angajament în străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici