Torje, înjurat de fani la Stadionul Dinamo

Fotbalistul echipei Dinamo, Gabirel Torje, a fost agresat verbal de suporterii dinamovişti, luni seară, la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde fanii s-au strâns pentru a discuta cu acţionarul Vasile Turcu, informează www.prosport.ro.

263 afișări
Imaginea articolului Torje, înjurat de fani la Stadionul Dinamo

Torje, înjurat de fani la Stadionul Dinamo

Potrivit sursei citate, aproximativ 70 de fani s-au întâlnit cu Vasile Turcu, iar la stadion a venit şi Gabriel Torje, care le-a dat suporterilor explicaţii în legătură cu imaginile de la petrecerea organizatã de el după înfrângerea cu FC Braşov. El le-a spus fanilor că melodia "Steaua e numai una" a fost suprapusă peste "Vine Borcea cu spartanii". Suporterii nu l-au crezut pe fotbalist, au început să îl scuipe şi să îl înjure, transmiţându-i că nu mai este dorit la Dinamo. Incidentul s-a încheiat după ce fotbalistul a părăsit întâlnirea ce fusese organizată pentru a se aplana un eventual conflict între galeria dinamovistă şi participanţii la petrecerea lui Torje, dar rămasă fără rezultat.

Preşedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, luni, pentru site-ul oficial al grupării "alb-roşii", că fotbaliştii Gabriel Torje, Adrian Ropotan şi Cristian Pulhac au fost amendaţi cu câte 5000 de euro, deoarece au petrecut după înfrângerea cu FC Braşov. "Ne confruntăm în cazul de faţă cu o atitudine neprofesionistă din partea celor trei jucători, o dovadă de indisciplină pe care nu o putem accepta! Nu se mai poate continua cu jumătăţi de măsură în teren şi în afara terenului! Cei trei jucători au fost amendaţi, conform Regulamentului de Ordine Interioară, cu câte 5.000 de euro!", a precizat Nicolae Badea.

Gabriel Torje a declarat, la sport.ro, după ce a aflat că a fost amendat cu 5.000 de euro, că serbarea organizată de ziua lui a fost foarte scumpă. "O petrecere în trei persoane foarte scumpă, ce pot să zic? Sâmbătă după meci, am stat până la ora unu sau unu şi jumătate, pentru că nu se putea sta mai mult. Eram şi obosiţi. Ce trebuia să facem? Să ieşim în oraş, eu cred că nu era bine. E la mine acasă. A fost ziua mea şi am vrut să-mi cinstesc şi eu prietenii, cum se face normal", a spus Torje, care a împlinit sâmbătă, 19 ani.

Pe site-ul cotidianului Libertatea a fost postat, luni, un filmuleţ, în care cei trei fotbalişti dinamovişti petreceau, după partida pierdută, sâmbătă, în faţa formaţiei FC Braşov, cu 0-2, cântând o manea dedicată Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici