Torje: Mi-am propus să câştig titlul cu Dinamo sezonul acesta

Mijlocaşul dinamovist Gabriel Torje a declarat, vineri, la sosirea din cantonamentul din Franţa, că îşi doreşte să câştige, în acest sezon, titlul de campion cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

9 afișări
Imaginea articolului Torje: Mi-am propus să câştig titlul cu Dinamo sezonul acesta

Torje: Mi-am propus să câştig titlul cu Dinamo sezonul acesta (Imagine: Mediafax Foto)

"După rezultatele din meciurile amicale stăm foarte bine, să vedem când vor începe meciurile oficiale. Nu am prea urmărit adversarele noastre, ne-am gândit mai mult la pregătirea noastră. Ne gândim la primul meci cu Pandurii Târgu Jiu, pentru că un campionat se câştigă cu echipele mici, nu e de ajuns să câştigi doar derbiurile. În lupta pentru titlu vor rămâne aceleaşi echipe ca şi până acum. Noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că am avut câteva rezultate bune şi asta ne dă încredere. Eu nu mi-am propus să dau goluri în sezonul ăsta, mi-am propus să câştig titlul cu Dinamo", a declarat Torje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici