Torje va lipsi o lună iar Alexe trei săptămâni, după accidentările din meciul cu Rapid

Mijlocaşul Gabriel Torje va fi indisponibil patru săptămâni din echipa Dinamo, iar atacantul Marius Alexe trei săptămâni, în urma accidentărilor suferite în derbiul cu Rapid, de duminică, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

15 afișări
Imaginea articolului Torje va lipsi o lună iar Alexe trei săptămâni, după accidentările din meciul cu Rapid

Torje va lipsi o lună iar Alexe trei săptămâni (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Gabriel Torje a efectuat luni dimineaţă o ecografie, iar diagnosticul medicilor în cazul său a fost leziune fibrilară la coapsa stângă.

În ceea ce-l priveşte pe Marius Alexe, atacantul dinamovist a fost diagnosticat cu entorsă la genunchiul stâng, în urma RMN-ului efectuat luni.

Atacantul Marius Alexe a fost înlocuit în minutul 11 al partidei cu Claudiu Niculescu după ce s-a accidentat în urma unui contact cu un adversar.

Mijlocaşul Gabriel Torje s-a accidentat în minutul 68 al meciului şi a fost înlocuit cu Gabriel Torje.

Dinamo şi Rapid au remizat, duminică, scor 1-1, într-o partidă contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici