Tort pentru Peseiro la despărţirea de Rapid

Antrenorul Jose Peseiro a primit un tort, marţi seară, la despărţirea de jucătorii echipei Rapid în cadrul unei întâlniri care a avut loc la un restaurant din Bucureşti la care au fost prezenţi şi membri ai conducerii rapidiste.

52 afișări
Imaginea articolului Tort pentru Peseiro la despărţirea de Rapid

Tort pentru Peseiro la despărţirea de Rapid

Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a afirmat că Peseiro a primit un tort pe care a fost scris "JP with regret".

"Cred că toţi suntem vinovaţi de ceea ce s-a întâmplat la Rapid. După cum se ştie relaţiile cu domnul Peseiro s-au încheiat din partea dânsului şi am vrut să ne întâlnim, să-i mulţumim. I-am pregătit şi un tort frumos pe care scrie «JP with regret». Cred că putem întrerupe o activitate în mod civilizat pentru a putea rămâne prieteni şi în viitor. Rapid regretă despărţirea de Peseiro, pentru să staff-ul dânsului şi-a făcut datoria la Rapid. Cred că se ştie că principalul motiv este cel financiar şi este bine că în cele din urmă am găsit o cale amiabilă pentru a întrerupe această activitate. Sper ca pe viitor să fim mai prudenţi, să ne raportăm la posibilităţile clubului, iar atunci când facem contracte, ambele părţi să relizeze, că pot veni şi momente grele", a spus Peseiro.

Întrebat dacă s-au găsit bani pentru restanţele salariale ale lui Peseiro şi secunzilor săi, Sichitiu a răspuns: "Este un moment de sărbătoare şi daţi-mi voie să nu vorbesc acum de chestiuni profesionale".

Peseiro: Cred că Rapid poate câştiga titlul şi Cupa

Antrenorul Jose Peseiro a declarat, marţi seară, că este încrezător în şansele fostei sale echipe, Rapid Bucureşti, de a câştiga titlul şi Cupa României.

"Mulţumesc celor care m-au ajutat în munca mea la Rapid şi aici includ conducătorii, jucătorii, secunzii şi fanii. Mulţumesc jucătorilor că au făcut o treabă bună până acum, au avut de suportat probleme mari aici, dar şi aşa au luptat de fiecare dată pentru Rapid. Cred că au dat totul şi au pus Rapid în situaţia ca acum să poată lupta pentru titlu şi Cupa României. Îmi doresc şi sper ca Rapid să câştige titlul şi Cupa României. Cred că este posibil, de aceea le voi spune jucătorilor să lupte pentru asta. Cred că această echipă are capacitatea de a-şi îndepini obiectivele", a spus Peseiro.

Tehnicianul portughez a afirmat că este normal să fie trist, deoarece şi-a reziliat contractul şi a subliniat că se va întoarce în Portugalia.

Întrebat dacă are oferte de a pregăti alte echipe, Peseiro a răspuns că nu poate discuta de acest lucru.

La întâlnire au fost prezenţi toţi jucătorii, dar şi Constantin Toma, preşedintele CA al FC Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici