Toţi jucătorii românii eliminaţi în primul tur al calificărilor la Australian Open

Jucătorii români de tenis Cătălin Gârd, Adrian Ungur şi Adrian Cruciat au fost eliminaţi, miercuri, în runda inaugurală a calificărilor de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

1 afișare
Imaginea articolului Toţi jucătorii românii eliminaţi în primul tur al calificărilor la Australian Open

Toţi jucătorii românii eliminaţi în primul tur al calificărilor la Australian Open

Gârd a fost învins, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-3, de sud-africanul Rik De Voest, cap de serie numărul 6.

Ungur a fost întrecut, cu scorul de 6-0, 6-4, de austriacul Daniel Kollerer, al 31-lea favorit al calificărilor, în timp ce Cruciat a fost învins, cu scorul de 6-1, 6-4, de italianul Stefano Galvani.

Pe tabloul feminin al calificărilor de la Australian Open sunt două jucătoare din România. Anda Perianu va juca, în runda inaugurală, cu Seiko Okamoto (Japonia), iar Monica Niculescu o va întâlni pe Akiko Yonemura (Japonia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici