Tottenham a învins Aston Villa şi este favorită în cursa pentru locul 4 în Premier League. Arsenal şi Manchester United au pierdut

  • A fost o zi de Premier League care cu greu ar fi putut merge mai bine pentru Tottenham.
  • Cu victoria cu 4-0 pe terenul lui Aston Villa şi înfrângerile de sâmbătă ale lui Arsenal şi Manchester United, Tottenham a devenit favorită pentru a obţine al patrulea şi ultimul loc de calificare în Liga Campionilor.
307 afișări
Imaginea articolului Tottenham a învins Aston Villa şi este favorită în cursa pentru locul 4 în Premier League. Arsenal şi Manchester United au pierdut

Echipa lui Antonio Conte este în formă chiar în momentul în care rivalii săi fac implozie şi are acum o diferenţă de trei puncte pe locul patru faţă de Arsenal, care a cedat cu 2-1 acasă cu Brighton pentru a treia înfrângere în patru meciuri.

În ceea ce priveşte United, o înfrângere cu 1-0 în faţa unei echipe Everton care era în cădere liberă a constituit un alt minim în ceea ce s-a transformat într-un sezon disperat. Unul, în mod remarcabil, care s-ar putea încheia fără calificare în competiţia europeană, scrie AP.

United se află pe locul şapte, la şase puncte în spatele lui Tottenham.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici