Tottenham Hotspur anunţă oficial transferul lui Chiricheş

Gruparea engleză Tottenham Hotspur a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, transferul mijlocaşului Vlad Chiricheş de la Steaua Bucureşti.

259 afișări
Imaginea articolului Tottenham Hotspur anunţă oficial transferul lui Chiricheş

Vlad Chiriches (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Suntem încântaţi să anunţăm că am ajuns la un acord cu FC Steaua Bucureşti pentru transferul lui Vlad Chiricheş", scrie tottenhamhotspur.com.

Clubul englez nu precizează perioada pe care a semnat Chiricheş, dar impresarul Ioan Becali afirmase înaintea plecării la Londra că fotbalistul va avea un contract valabil cinci sezoane.

Chiricheş a plecat miercuri în Anglia pentru a efectua vizita medicală, iar Steaua va primi suma de 9,5 milioane de euro de la gruparea engleză în schimbul fotbalistului în vârstă de 23 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici