Tottenham, interesată de Beckham

Cotidianul The Sun a scris, miercuri, că oficialii clubului Tottenham Hotspur ar dori să-l achiziţioneze pe mijlocaşul David Beckham, împrumutat de echipa Los Angeles Galaxy la formaţia AC Milan, informează Gazzetta dello Sport.

12 afișări
Imaginea articolului Tottenham, interesată de Beckham

Tottenham, interesată de Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată notează că afacerea ar urma să fie încheiată în luna octombrie, atunci când sezonul din liga nord-americană de fotbal (MLS) se va încheia.

Beckham, în vârstă de 34 de ani, este dorit de managerul clubului londonez, Harry Redkanpp, care în vara acestui an va primi 45 de milioane de euro pentru întărirea echipei.

The Sun mai scrie că David Beckham, care este născut la Londra, şi-a dorit de când era copil să evolueze la Tottenham Hotspur, pentru a-i călca pe urme idolului său, Glenn Hoddle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici