Totti: Chivu, cel mai bun fundaş central din lume

Căpitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, a declarat, pentru publicaţia Don Balon, că în opinia sa Cristian Chivu este cel mai bun fundaş central din lume, el fiind o mare pierdere pentru formaţia din capitala Italiei, după ce s-a transferat, în vară, la campioana Internazionale Milano.

5 afișări
Imaginea articolului Totti: Chivu, cel mai bun fundaş central din lume

Totti: Chivu, cel mai bun fundaş central din lume

"În acest sezon nu trebuie să se aştepte prea mult de la noi în lupta pentru titlu. L-am pierdut pe Chivu, care pentru mine este cel mai bun fundaş central din lume, chiar dacă nici Juan, Giuly şi Cicinho nu sunt răi", a spus Totti, citat de agenţia Datasport.

Francesco Totti consideră că favorit pentru câştigarea Ghetei de Aur, trofeu acordat celui mai bun marcator din campionatele din Europa, este francezul David Trezeguet, de la Juventus Torino. "Trezeguet este candidatul numărul unu, Toni este foarte periculos. Pentru Balonul de Aur mă gândesc la Kaka, Cristiano Ronaldo şi Van Nisterlooy, dar şi eu aş putea fi printre candidaţi. Oricum nu am înţeles bine criteriile, se iau în considerare mai mult titlurile decât randamentul personal, aşa că va fi foarte important să evoluăm bine în Liga Campionilor", a punctat Totti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici