Totti nu se retrage: Simbolul Romei şi-a prelungit contractul cu formaţia din capitala Italiei până în 2016

Fotbalistul Francesco Totti şi-a prelungit contractul cu AS Roma, grupare la care joacă din 1989, noua sa înţelegere fiind valabilă până în iunie 2016, a anunţat presa italiană.

202 afișări
Imaginea articolului Totti nu se retrage: Simbolul Romei şi-a prelungit contractul cu formaţia din capitala Italiei până în 2016

Francesco Totti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cotidianul Gazzetta dello Sport a precizat că Totti a semnat pe doi ani şi va câştiga peste 3,2 milioane de euro pe sezon. La finalul angajamentului, Totti va fi inclus în conducerea AS Roma.

Atacantul în vârstă de 37 de ani a evoluat până în prezent în 670 de meciuri pentru AS Roma, dintre care 537 în Serie A. A câştigat cu formaţia din Roma campionatul Italiei în 2001 şi de două ori Cupa Italiei, în 2007 şi în 2008.

Cu 227 de reuşite, Totti ocupă locul doi în topul celor mai buni marcatori din istoria Serie A, după Silvio Piola (274 de goluri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici