Toulalan şi Abidal nu vor juca în returul barajului Franţa - Irlanda

Internaţionalii francezi Jeremy Toulalan şi Eric Abidal au declarat forfait pentru meciul retur pe care naţionala lor îl va disputa contra Irlandei, în barajului de calificare la CM-2010, din cauza unor accidentări, a anunţat, duminică, staff-ul medical al Franţei.

15 afișări
Imaginea articolului Toulalan şi Abidal nu vor juca în returul barajului Franţa - Irlanda

Toulalan şi Abidal nu vor juca în returul barajului Franţa - Irlanda (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Staff-ul reprezentativei franceze a precizat că niciun alt jucător nu va fi chemat de urgenţă pentru înlocuirea celor accidentaţi. Lotul Franţei este format acum doar din 22 de jucători după ce cei doi fotbalişti accidentaţi au părăsit cantomanentul de la Clairefontaine.

Toulalan, care a primit asistenţă medicală pe tot cursul stagiului la naţională, cu excepţia câtorva şedinţe de jogging, este accidentat la adductori. Mijlocaşul francez a venit la lot cu această accidentare.

Abidal, care a fost titular în meciul de sâmbătă, de la Dublin, turul barajului pentru accederea la CM-2010, câştigat de naţionala Franţei (scor 1-0), a suferit o "leziune la coapsa stânga", a explicat personalul medical al selecţionatei franceze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici