Trabzonspor, amendat de UEFA

Clubul Trabzonspor a fost amendat de UEFA cu suma de 15.000 de franci elveţieni ca urmare a incidentelor de la meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, disputat la 28 iulie în manşa secundă a finalei Cupei UEFA-Intertoto, informează ajansspor.com.

1 afișare
Imaginea articolului Trabzonspor, amendat de UEFA

Clubul Trabzonspor, amendat ca urmare a incidentelor de la meciul cu Oţelul

Potrivit sursei citate, Comisia de Disciplină a forului european a sancţionat clubul turc din cauza comportamentului necorespunzător al suporterilor la meciul respectiv şi pentru că fanii au aruncat în teren cu diverse obiecte. De asemenea, UEFA a ţinut cont de faptul că gruparea Trabzonspor a mai fost sancţionată anterior.

Echipa Oţelul Galaţi s-a calificat în turul doi preliminar al Cupei UEFA, după manşa secundă cu Trabzonspor, scor 2-1, din Cupa UEFA-Intertoto. Pe toată durata partidei de la Trabzon, suporterii turci au aruncat în teren sticle de apă şi confeti, iar după marcarea celui de-al doilea gol pe gazon a ajuns chiar şi un pantof. După terminarea meciului, opt suporteri ai echipei Trabzonspor au fost arestaţi pentru că au atacat autocarul formaţiei turce cu sticle şi alte obiecte, iar un fan şi-a fracturat un picior. Fanii turci au cerut atunci demisia conducerii clubului Trabzonspor, însă i-au aplaudat pe jucătorii gălăţeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici