Tragedie în Grecia: un fotbalist a fost găsit asfixiat în maşină

  • Jucătorul grec Nikos Tsumanis a fost găsit mort în maşină, marţi, după ce i-a fost anunţată dispariţia.
  • Tânărul de 31 de ani, legitimat la Makedonikos, a fost găsit de poliţişti cu semne de sufocare.
  • Potrivit presei, traversa o situaţie financiară dificilă, sinuciderea nefiind exclusă.
745 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Grecia: un fotbalist a fost găsit asfixiat în maşină

Tsumanis, în tricoul formaţiei Aris

Principala ipoteză luată în considerare de autorităţile elene este sinuciderea, deoarece Tsumanis (care semnase pe 13 septembrie cu Makedonikos Neapolis, echipă din liga a treia la care se lansase în carieră) a fost găsit în vehiculul său, parcat în portul Kalamaria, cu mâinile legate şi cu o frânghie la gât.

Potrivit raportului medicului legist, Tsoumanis a murit de asfixiere, dar cauzele sunt încă de clarificat.

Până la efectuarea autopsiei, poliţiştii locali nu exclud alte posibilităţi. Potrivit presei locale, se pare că Tsumanis i-a spus recent unui prieten că are probleme financiare grave şi că are în vedere să-şi ia viaţa.

El a jucat pentru Aris (care i-a anunţat dispariţia printr-o postare pe twitter), Apollonas şi Xanthi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici