Tragedie în lumea ciclismului: Rutierul spaniol Victor Cabedo a murit în timp ce se antrena

Rutierul spaniol Victor Cabedo, de la echipa Euskaltel-Euskadi, a murit, astăzi, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se antrena. Cabedo, în vârstă de 23 de ani, a debutat ca sportiv profesionist la Orbea în 2011, iar în 2012 s-a transferat la Euskaltel-Euskadi.

374 afișări
Imaginea articolului Tragedie în lumea ciclismului: Rutierul spaniol Victor Cabedo a murit în timp ce se antrena

Victor Cabedo (Imagine: Facebook)

Accidentul s-a produs cu puţin timp înainte de ora 14.00, când rutierul s-a ciocnit de un autoturism şi a căzut într-o râpă, informează cotidianul As. Deşi echipele de intervenţie au ajuns foarte rapid la faţa locului, rutierul nu a mai putut fi salvat.

Cabedo a câştigat în carieră Memorail Valenciaga (2010) şi o etapă din Turul Asturiei (2011). În acest an, el a fost prezent la Turul Italiei. Deşi s-a înscris la Turul Marii Britanii, el a nu a mai participat deoarece s-a îmbolnăvit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici